Vi önskar er alla en God Jul!

Här kommer det en liten julhälsning från oss alla till er alla!

http://www.elfyourself.com/?id=1330352509


                                            image77

Grattis Daniel som fyller 12 år idag!

Vi ska nu utlysa en varning åt alla Griffonägare!! När barnen fyller år så ska ni helst inte köpa en sån här :Visserligen så blir barnet hysteriskt lycklig


Men å andra sidan så blir Griffonerna bara hysteriska!!
Och skulle nu de hysteriska Griffonerna få tag en denna dyrgrip, så har man även ett hysteriskt barn.
Undrar om det är det som man kallar ying och yang??

Så vill man ha lugn och ro så bör man hålla sig till schack eller någon annan stillsam present :-)

Anyhow, Grattis Daniel på din födelsedag önskar hela familjen! Och tack Emma och Nisse för att ni höjer stresshormonet för oss här ute på landet ;-)


GRATTIS TROJA PÅ 2 ÅRSDAGEN!!

Hipp hipp hurra!! För Troja idag!!

Och nu ska sanningen fram!

Om det nu inte hade varit för Kia och hennes matte (Trojas syster)  så skulle detta inlägget aldrig ha blivit av. Eller åtminstone hade det inte blivit skrivet idag. Ganska säker på att matte hade försökt få till det på något vis, för att dölja att  hon är medlem i (de)menzaklubben ;-)

Men jag får väl ha överseende med tanten, hon börjar trots allt bli till åren! Undra just om det finns specialfoder för virriga människor??

Det var faktiskt ganska roligt att se mattes min när hon till sist förstod vad Kias matte hade skrivit på msn och i gästboken(Kia bor ju i Norge och mattes norska kunde varit bättre) Ni kan tro att hon fick bråttom till affären!! Jag gissar att hon har köpt något smasken tills ikväll :-)
Glitter hade hon iaf köpt och detta virade hon runt min hals så att luften nästan försvann! Sedan åkte kameran fram, som vanligt. Antar att det kommer flera bilder ikväll men här har ni iaf två på mig i glitterskrud!!

 Som ni ser så sitter jag lite snett, men man vill ju inte brinna upp på sin födelsedag!Rya och Fiffi verkar mest avundsjuka men dom grattar mig nog ändå! Puss å kram från Troja


Nu är klockan 17.30 och jag är proppmätt!! Ja om man nu kan bli proppmätt när man bor ihop men Rya och en STOR Cane corso?? Tyckte nog att dom tryckte i sig lite väl mycket av den goda pannkakstårtan. Fast några plättar hann jag rädda innan dom rensade fatet!

Nu känns livet ganska okey, kunde ha fått lite fler presenter men man ska väl inte klaga. I våran familj så brukar det mest delas ut pengar så jag tänker shoppa nästa helg när jag är på mässan :-) So long!

Några bilder från taberaset..... eller vad det nu hette?!


  Fiffi trodde att det va hon som fyllde år
 En plätt fick jag iaf!

RSS 2.0