Utställning i Norrköping!

Jaha nu så var debuten gjord! Kl. 6.30 begav sig Sara, jag och Troja till Norrköping, för att ställa ut på deras nationella utställning vid Himmelstalund. Gissa om det var pirrigt!
Som tur var så var det ganska molningt men det var ändå varmt, ca 24C.

Troja gick ut som tredje hund och hon skötte sig superbra, trots värmen! Hon fick 1:a pris med CK och gick vidare till tikbedömningen. Där förlorade hon mot en av Ratcathers tikar men det tog ett tag innan domaren hade bestämt sig. Troja blev 2:a utav tikarna och vi är jättenöjda!

Kritiken löd såhär: Lovely pup, very sound, very good front & hindquarters, good topline, very good temperament, exellent head, exellent mover

Domare: Croeser Martin

Nu laddar vi om för nästa utställning!


Vi var och hälsade på Ingrid

Igår var vi och hälsade på Ryas gammelmatte, Ingrid. Vi hade en jättetrevlig dag med fika och tårta ute i trädgården. Hundarna busade, Troja tyckte som vanligt att småhundar är lite läskiga men Rya kände sig som hemma. Hon och Snusmumriken busade för fullt!

Ingrid friserade Troja inför den stora D dagen, hon blev supersnygg! Sedan tog vi en lite tur efter kanalen.
Surahammar är verkligen är fin liten stad.

Tack för en mysig dag och för hjälpen med Troja!

Drive in utställning i Torshälla!

Idag var jag och Daniel i Torshälla med småtrollen för att träna utställning. Tjejerna skötte sig utmärkt och Troja fich 1:a pris och HP och jättefin kritik av domaren. Rya är fortfarande för ung för att springa runt i ringen.

Kritiken lyder såhär:

1,5 år gammal tik av god typ. Bra huvud, mörka ögon, välansatta öron, bra tänder och bett, bra front och benstomme,  bra muskelmassa. Välansatt svans och rör sig väl. Mycket trevligt temperament!

Domare: D. Olofsson

Nu har vi i alla fall tränat n gång inför den stora debuten!


RSS 2.0