Jägare är inte kloka!!!

Jägarna har under årens lopp sjunkit i mina ögon. Det är ett himla dravel om huruvida det faktiskt är deras förbaskade RÄTTIGHET att skjuta älg, eller vilket vilt det nu kan vara.
Och dom tycker dessutom att vargen bör uttrotas så att inte vargen TAR deras villebråd!!??
Jag säger bara en sak: Skaffa er ett ICA kort!!!!

Jag är så trött på att se jägare, som med gråten i halsen intervjuvas i TV och hulkar fram att älgarna räcker inte åt dom. 
Vuxna karlar, skärp er!!!!

För ca tre veckor sedan så var vi ute och gick med hundar borta vid Kjulamon. Där är det utmärkta leder så att man inte ska kunna gå vilse. Och vad händer???!!!
Jo först kommer det en älg, sedan en hund och som grädde på moset ett skott. Med tanke på vilket håll hunden drev så stod vi mitt i skottlinjen.

Det här är ett ställe som mycket folk rör sig vid och trots detta så fanns det inte en enda skylt som varnade för att jakt pågick.???

Och nu till det som verkligen har upprört mig!!

Idag åkte jag som vanligt iväg till skogen med hundarna. Väl framme så hann jag inte gå så långt, förrän vi blev beskjutna!! Förmodligen trodde jägaren att Fiffi var ett rådjur.

Eftersom jag inte visste vart den fördömda jägaren satt, så visste jag inte heller åt vilket håll jag vågade gå.
Jag ropade högt och ljudligt på hundarna, särskilt på Troja, som blev skitförbaskad över att det sköts på oss. Sedan gick jag runt till alla jakttorn och kollade om jag kunde hitta honom.

När jag kom fram till det sista tornet, som låg på andra sidan ängen, så såg jag hur jägaren blev upplockad av en bil. Han tog ingen som helst notis om oss, fast vi var max 60m bort.

Jag har bara en sak att säga till jägare: FY SJUTTON!!!!!

Det verkar som att jägare är både blinda och korkade, och vid det här tillfället var det väl till vår fördel. För hade han kunnat sikta och skjuta så hade jag nog inte haft min Fiffi kvar.

Så det enda som, enligt min åsikt bör uttrotas, är jägare!!!

Ringde jägarförbundet och fick till svar att man får skylla sig själv om man är ute och går under jaktsäsong. Så för guds skull HÅLL ER INNE OM NI INTE VILL BLI SKJUTNA!!!!

Sedan att vi "vanliga" människor är ute och går alla dom andra 300 dagarna på året det har tydligen inte med saken att göra. NÄ vi får snällt anpassa oss efter dessa HOBBYMÖRDARE.


Se åtminstone till att sätta upp en skylt : JAKT PÅGÅR!! Men jägarna har inga skyldigheter till detta!!


Lite vinterbilderSyrran Nemi på besök

RSS 2.0