Låt mig presentera fröken Dottie

Dottie är en glad liten tjej men hon har också ett rackarns humör. Hon säger ljudligt ifrån när det är något som inte passar. Men för det mesta är hon bara överlycklig!!
Hon luktar sådär ljuuuvligt som bara valpar kan göra. Hon har en väldig stor matlust! Hon är VACKER!

Helt enkelt perfekt! Se själva:


Ja kanske lite i smutsigaste laget hmmm....... men det blir så när man har roligt!
Nu får ni se upp i ringen för här kommer Dottie! ;-)

Tack Ingrid & Therese för att jag har ert förtroende att ta hand om denna lilla guldklimp!

There is a new girl in (Kjula)town!Inras Isn't she lovely  "Dottie"

Finlandsresan med Therese och Ingrid

Vet inte riktigt vart jag ska börja!? ;-)

Så jag tar bara med det allra viktigaste. Resan över gick hur bra som helst, hundarna skötte sig exemplariskt.
Väl framme vi utställningen så märkte vi att domaren tog väldigt lång tid på sig att döma. Och vi hade ju faktiskt en båt att passa hem till Sverige igen.

Hur som helst, Snugge var förste man att gå in i ringen av våra hundar. Han blev bästa championhane men sedan hände något konstigt!? Domaren fick för sig att inte placera honom i kk bedömningen, så han fick gå ur ringen utan någon som helst förklaring.

Sedan var det Trojas tur, vi var ganska nervösa och kallt som sjutton var det. Troja placerade sig som etta i öppenklass och blev sedan 4e bästa tik med reservcert. Jag kände mig ganska nöjd med det eftersom att det var så pass många tikar som var med och tävlade.

Otto gick in i ringen och gjorde som han brukade, VANN! Så nu är han även finsk champion. Grattis till Otto och Therese!
Tyvärr så hann vi inte vara kvar till slutet så vi fick aldrig veta slutresultatet.
 
Resten av vår resa kommer att gå till historien :-) Men vi hade iaf väldigt roligt!! Ett stort tack till Ingrid och Therese för en underbart trevlig helg! Och återigen så måste jag säga att vi har världens duktigaste hundar.
RSS 2.0